About my blog

The project will demonstrate that a tool in the real world can shape a virtual model. A hand held device will be prototyped to express curves. The tool will be moved in real space, and change the shape of a model in virtual space. This project includes electronics and programming and will create a stunning modeling example. (Expert: Tjamme Wiegers)

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

We gaan verder met de opstelling met LDR’s en gaan meten met een range van 0 tot 20 graden. De buis is ingekort om alvast een stap te zetten richting miniaturiseren. Wat gelijk opvalt is dat er nu een heel groot verschil zit tussen de data die de LDR’s geven. Het grootste verschil dat we hebben gemeten bedraagt wel 300. Nu zou dat verschil kunnen komen doordat er LDR’s niet helemaal recht in zitten en dus meer licht opvangen van de LED. We hebben gekekeen naar de positie van de LDR’s, maar ze zitten er op het oog toch allemaal recht in.
We hebben enkele metingen gedaan door te buigen richting 2 van de 4 LDR’s, de ene keer krijgen we hele bruikbare grafieken en de andere keer krijgen we onbruikbare bibberende grafieken te zien. 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft