We gaan verder met de opstelling met LDR’s en gaan meten met een range van 0 tot 20 graden. De buis is ingekort om alvast een stap te zetten richting miniaturiseren. Wat gelijk opvalt is dat er nu een heel groot verschil zit tussen de data die de LDR’s geven. Het grootste verschil dat we hebben gemeten bedraagt wel 300. Nu zou dat verschil kunnen komen doordat er LDR’s niet helemaal recht in zitten en dus meer licht opvangen van de LED. We hebben gekekeen naar de positie van de LDR’s, maar ze zitten er op het oog toch allemaal recht in.
We hebben enkele metingen gedaan door te buigen richting 2 van de 4 LDR’s, de ene keer krijgen we hele bruikbare grafieken en de andere keer krijgen we onbruikbare bibberende grafieken te zien.