We zijn naar Wolf gegaan en hebben gevraagd hoe we een vertaling naar een visueel beeld kunnen krijgen, het liefst in Solidworks. Volgens Wolf is het niet mogelijk in ons tijdsbestek om de hoek in Solidworks te laten zien. Er is veel kennis en ervaring met Visual Basic for applications nodig om dit te doen. Daarnaast is visual basic for applications niet hetzelfde als visual basic. Het is wel mogelijk als C # een textbestand uitschrijft en als VBA dit uitleest en toepast binnen solidworks, dit is echter een ingewikkelde code waar wij geen ervaring in hebben.

Wat Wolf ons aanraadde was om in C# een picturebox te maken en steeds bij een andere waarde een nieuw plaatje in te laden. We maken eerst renders van een steeds veranderende hoek in een assembly in solidworks. We maken jpeg files van deze plaatjes en koppelen ze aan een waarde in C#, als de buis gebogen wordt wordt er steeds een nieuw plaatje geladen wat overeenkomt met de hoek waarop de buis is gebogen.