Om ons model er beter uit te laten zien en om het buigen te vergemakkelijken halen we de marspapiertjes eraf en spuiten we de buis zwart. Zo wordt het licht op een andere manier tegen gehouden en verstoort het licht van buitenaf onze waarden niet. Verder hebben we de oude lengte van de buis weer genomen, bij onze laatste metingen kregen we namelijk meer ruis en minder betrouwbare meetwaarden. Ook hadden we moeite met het buigen van het kleine buisje, hij was zo kort dat er niet gemakelijk gebogen kon worden.