About my blog

The project will demonstrate that a tool in the real world can shape a virtual model. A hand held device will be prototyped to express curves. The tool will be moved in real space, and change the shape of a model in virtual space. This project includes electronics and programming and will create a stunning modeling example. (Expert: Tjamme Wiegers)

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Om ons model er beter uit te laten zien en om het buigen te vergemakkelijken halen we de marspapiertjes eraf en spuiten we de buis zwart. Zo wordt het licht op een andere manier tegen gehouden en verstoort het licht van buitenaf onze waarden niet. Verder hebben we de oude lengte van de buis weer genomen, bij onze laatste metingen kregen we namelijk meer ruis en minder betrouwbare meetwaarden. Ook hadden we moeite met het buigen van het kleine buisje, hij was zo kort dat er niet gemakelijk gebogen kon worden.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft