We hebben nog wat metingen met ons nieuwe testmodel gedaan om te kijken of het betrouwbaar is. Allereerst hebben we de buis op 20 graden gehouden en zo een cirkelbeweging gemaakt (onderstaande grafiek).
Er is goed te zien dat eerst de paarse, dan de groene, dan de rode en dan de blauw omhoog gaat, ze gaan alleen niet evenveel en even lang omhoog. Dit zou kunnen komen doordat er niet even lang en niet met precies dezelfde hoek is gebogen.

We hebben vervolgens één kant naar 20 graden toe geboren en weer terug (onderstaande grafiek).
Hier is toch iets heel vreemds te zien. Allereerst is er veel ruis. Ten tweede zijn er meerdere LDR’s die een piek maken, waarvan de blauwe als hoogste piek. Ten derde gaat de groene LDR ineens naar 0 toe. Deze opstelling blijkt dus wederom zeer onbetrouwbaar te zijn.