About my blog

The project will demonstrate that a tool in the real world can shape a virtual model. A hand held device will be prototyped to express curves. The tool will be moved in real space, and change the shape of a model in virtual space. This project includes electronics and programming and will create a stunning modeling example. (Expert: Tjamme Wiegers)

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

De Science fair

Op de science fair hebben we ons model neergezet op een tafel met 2 laptops ernaast (zie onderstaande afbeelding). Op de ene laptop was ons programma te zien en op de andere laptop waren filmpjes te zien over wat uiteindelijk met deze muis gedaan moet kunnen worden. We hebben mensen aan de tafel laten zitten aan de buis laten buigen. Verder hebben we uitleg gegeven over hoe het werkt en wat het doel is. Ook hebben we vragen van de testpersonen beantwoord. Er werd vooral gevraagd wat je ermee kan en hoe het werkt en we kregen de opmerking te horen dat het erg leuk was en nuttig zou zijn in 3d CAD programma’s. Het viel op dat de mensen heel voorzichtig waren en niet ver aan de muis durfden te buigen. Naar ons idee was het duidelijk wat ermee gedaan moest worden na enige uitleg en waren ze erg enthousiast als we vertelden waar het idee uiteindelijk heen moet gaan.

  

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft