De Science fair

Op de science fair hebben we ons model neergezet op een tafel met 2 laptops ernaast (zie onderstaande afbeelding). Op de ene laptop was ons programma te zien en op de andere laptop waren filmpjes te zien over wat uiteindelijk met deze muis gedaan moet kunnen worden. We hebben mensen aan de tafel laten zitten aan de buis laten buigen. Verder hebben we uitleg gegeven over hoe het werkt en wat het doel is. Ook hebben we vragen van de testpersonen beantwoord. Er werd vooral gevraagd wat je ermee kan en hoe het werkt en we kregen de opmerking te horen dat het erg leuk was en nuttig zou zijn in 3d CAD programma’s. Het viel op dat de mensen heel voorzichtig waren en niet ver aan de muis durfden te buigen. Naar ons idee was het duidelijk wat ermee gedaan moest worden na enige uitleg en waren ze erg enthousiast als we vertelden waar het idee uiteindelijk heen moet gaan.